Klussen is de "leukste vorm van werken."

Mee klussen?

Praat jij met je handen en draag je graag je steentje bij in jouw buurt? Meld je dan nu aan als klusser van het BuurtKlusBedrijf. 

Waarom?

Hoe meer buurtbewoners participeren in het BuurtKlusBedrijf, hoe meer klussen we kunnen aannemen. Niet alleen help je de buurt met dagelijkse klusjes, maar je zet je ook in om de buurt verder te verduurzamen. Je bent op lokaal niveau binnen jouw buurt één van de aanjagers van de EnergiePositieve buurt. 

Energiepositief gaat bij ons niet alleen over het verduurzamen van woningen. EnergiePositief gaat ook over hoe jij zelf met positieve energie iedere dag aan de slag gaat. Hoe jij vanuit die positieve energie nieuwe vaardigheden leert en steeds meer kunt betekenen voor jouw eigen buurt. En hoe jij door anderen te helpen bijdraagt aan een positieve energie in de buurt. Want uiteindelijk doen we het met elkaar en voor elkaar.

Opleiding

Een Buurtklusser is niet zomaar een klusser. Dat is een vakbekwame klusser die voor iedere klus de juiste kwaliteit levert. Daar zorgen wij voor. We werken samen met enkele fantastische professionele partners die ervoor zorgen dat jij de juiste opleiding kunt doorlopen tot een volwaardige Buurtklusser. Je krijgt de juiste kennis om inschattingen te kunnen maken over hoe je jouw klus het beste en bovenal veilig kunt uitvoeren. Daarnaast leren zij jou hoe je vaktechnisch jouw werk moet uitvoeren, waardoor jij de benodigde vaardigheden goed beheerst.

De basistraining bestaat uit: 

  • Communicatie & overdracht van werkzaamheden 
  • Veiligheid
  • Klusvaardigheden voor Doe-Het-Zelf-support & Bespaar Energie!-support
  • Basis Natuurkunde

 

Onze partners:

Hoe werkt het

Een klusser worden bij het BuurtKlusBedrijf is zo gepiept. 

Stap 1

Jeuken je handen om mensen in de wijk te helpen en (energie-besparende) klussen uit te gaan voeren? Noteer je naam, mailadres en telefoonnummer.

Stap 2

Nadat we je gegevens ontvangen hebben nodigen we je graag uit voor een kop koffie om elkaar beter te leren kennen en jou het verhaal en de ambities van het BuurtKlusBedrijf te vertellen.

Stap 3

Als je net zo enthousiast bent als wij willen we je graag uitnodigen om eens een dag(deel) mee te lopen met onze klussers om dan vervolgens te bepalen welke klussen je bij buurtbewoners zou willen uitvoeren.

Doe mee met derest van de buurt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

5

Vakmannen

365

Klussen

157

Reviews