Over ons

Wij zijn er voor de buurt, maar bovenal door de buurt in ons gezamenlijke streven naar een energiepositieve buurt. Met onze aanpak willen we buurtbewoners inspireren en met elkaar verbinden. 

Wij leven en werken zelf in de buurt en zijn daardoor altijd aanwezig in de buurt voor de klussen die ons worden gegund. Betrouwbaar, kwalitatief werk tegen een eerlijk tarief opgelost door de buurt! 

We creëren werk voor wie dat wil en hoe iemand dat wil of kan en bieden een opleiding naar landelijk erkend vakmanschap. Samen kunnen we een succesverhaal maken en kan de buurt bouwen en vertrouwen op onze dienstverlening. Hoe meer klussen, hoe meer mensen we kunnen laten instromen. 

 

Iedereen EnergiePositief! 

Onze waarden

Inclusiviteit & zingeving

We zijn er voor iedereen en met iedereen. Je doet mee binnen de capaciteit die jij kan bieden. We helpen jou met de juiste manier van ondersteuning en faciliteren de noodzakelijke opleidingen, waardoor jij kan bijdragen aan jouw buurt.

Met de buurt, voor de buurt

We inspireren, motiveren, confronteren en leren om de beste oplossingen en passende dienstverlening te kunnen bieden. Vanuit de collectiviteit maken we onze dienstverlening haalbaar en betaalbaar voor iedere buurtbewoner.

Betrouwbaar

We zijn altijd aanwezig in de buurt en bereikbaar voor een dialoog, vraag of klacht. Als iets niet goed is, dan lossen we het direct op. Als we iets gewoonweg nog niet kunnen, zeggen we dat eerlijk. Kwaliteit tegen een eerlijke prijs is onze afspraak en afspraken komen we altijd na.

Duurzaam & circulair

We zijn ons bewust van de keuzes die we maken. We kiezen de juiste materialen en zijn zorgzaam in het onderhouden van de duurzame relaties met de buurtbewoners, overheid, instellingen en overige organisaties die ons ondersteunen om onze doelstellingen te realiseren.

Wat is er nog te doen bij ons in de buurt

Welke energiebesparende maatregelen kunnen we bij ons in de buurt nog doen. Help jij ons, jezelf en jouw buurt mee om dit te realiseren. 

50

meter radiatorfolie plakken

60

zonnenpanelen plaatsen

157

tochtstrips plaatsen