Werkgebied van het BuurtKlusBedrijf

Wie zijn wij

Het BuurtKlusBedrijf is er voor mensen in de buurt, door mensen in de buurt. Buurtgenoten voeren energiebesparende en andere klussen in en rondom huis uit bij mensen in de wijk. Met onze aanpak streven we naar een energiepositieve buurt en proberen we buurtbewoners zowel te inspireren als met elkaar te verbinden. We creëren werk voor wie dat wil en kan doen, en leiden middels de meester-gezelmethode klussers op tot vaklieden. De buurt kan bouwen en vertrouwen op onze dienstverlening.

BuurtKlusBedrijf Stadsloods is net een beetje anders: wij richten ons niet op een specifieke buurt, maar zijn bereikbaar voor alle Arnhemse inwoners. Onze sociale onderneming is voortgekomen uit een langlopend sociaal project van Volkshuisvesting Arnhem. Wij kunnen voor alle energiebesparende en huishoudelijke klussen worden ingezet in die wijken waar nog geen BuurtKlusBedrijf actief is. Daarnaast zijn wij een algemene klussendienst voor bedrijven, organisaties en instellingen met een maatschappelijke doelstelling.

Met onze klussers, leerlingen, leermeesters en ‘opdrachtgevers’ zorgen wij voor maximale persoonlijke en maatschappelijke impact. Help je mee? Neem gerust contact met ons op als je een klus voor ons hebt liggen of zelf buurtklusser wilt worden!

 

Neem direct contact op met het BuurtKlusBedrijf via onderstaande knop of bel direct.

Openingstijden

Maandag
08:00uur tot 17:00uur
Dinsdag
08:00uur tot 17:00uur
Woensdag
08:00uur tot 17:00uur
Donderdag
08:00uur tot 17:00uur

Contactgegevens

Adres: Sweelincklaan 87 Arnhem

Telefoonnummer: 085-0607119

 Email: mark@stadsloods.nl

Website: https://www.stadsloods.nl