Werkgebied van het BuurtKlusBedrijf

Wie zijn wij

Het BuurtKlusBedrijf is er voor mensen in de buurt, door mensen in de buurt. Buurtgenoten voeren energiebesparende en andere klussen in en rondom huis uit bij mensen in de wijk. Met onze aanpak streven we naar een energiepositieve buurt en proberen we buurtbewoners zowel te inspireren als met elkaar te verbinden. We creëren werk voor wie dat wil en kan doen, en leiden middels de meester-gezelmethode klussers op tot vaklieden. De buurt kan bouwen en vertrouwen op onze dienstverlening.

In het Spijkerkwartier is het BuurtKlusBedrijf ooit begonnen als onderdeel van DeBlauweWijkEconomie, een initiatief voor en door bewoners. Samen creëren wij vanuit onze passie een duurzame woon-, werk- en leefomgeving met meer welzijn, verbondenheid en oog voor de natuur. Wij zijn erop gericht de kracht van de wijk te benutten. Help je mee?

Ben je woonachting in het Spijkerkwartier, Arnhems Broek of het Centrum en je hebt voor ons een klus of je wilt zelf buurtklusser worden kom dan langs op Spijkerstraat 125. Of neem telefonisch of via de mail contact met ons op!

 

Neem direct contact op met het BuurtKlusBedrijf via onderstaande knop of bel direct.

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:00uur
Dinsdag
09:00 tot 17:00uur
Woensdag
09:00 tot 17:00uur
Donderdag
09:00 tot 17:00uur
Vrijdag
09:00 tot 17:00uur

Contactgegevens

Adres: Spijkerstraat 125 Arnhem

Telefoonnummer: 026-2060111

 Email: info@buurtklusbedrijf.nl