Werkgebied van het BuurtKlusBedrijf

Wie zijn wij

Het BuurtKlusBedrijf is er voor mensen in de buurt, door mensen in de buurt. Buurtgenoten voeren energiebesparende en andere klussen in en rondom huis uit bij mensen in de wijk. Met onze aanpak streven we naar een energiepositieve buurt en proberen we buurtbewoners zowel te inspireren als met elkaar te verbinden. We creëren werk voor wie dat wil en kan doen, en leiden middels de meester-gezelmethode klussers op tot vaklieden. De buurt kan bouwen en vertrouwen op onze dienstverlening.

De leerwerkplaats van BuurtKlusBedrijf Malburgen is bestemd voor buurtbewoners die weer aansluiting zoeken bij de maatschappij als mens, potentieel werknemer of ondernemer – en daarbij begeleiding kunnen gebruiken. Samen zorgen we voor maximale persoonlijke en maatschappelijke impact. Wij zijn erop gericht de kracht van de wijk te benutten. Help je mee?

Als je in Malburgen woont en een klus voor ons hebt liggen of zelf buurtklusser wilt worden, kom dan gerust bij ons langs op het adres van Huis voor de Wijk (Eimerssingel-Oost), of neem contact met ons op!

 

Neem direct contact op met het BuurtKlusBedrijf via onderstaande knop of bel direct.

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:00uur
Dinsdag
09:00 tot 17:00uur
Woensdag
09:00 tot 17:00uur
Donderdag
09:00 tot 17:00uur

Contactgegevens

Adres: Eimerssingel-Oost 266 Arnhem

Telefoonnummer: 0651542968

 Email: info@bkbmalburgen.nl

Website: https://www.buurtklusbedrijf.nl