Werkgebied van het BuurtKlusBedrijf

Wie zijn wij

Het BuurtKlusBedrijf is er voor mensen in de buurt, door mensen in de buurt. Buurtgenoten voeren energiebesparende en andere klussen in en rondom huis uit bij mensen in de wijk. Met onze aanpak streven we naar een energiepositieve buurt en proberen we buurtbewoners zowel te inspireren als met elkaar te verbinden. We creëren werk voor wie dat wil en kan doen, en leiden middels de meester-gezelmethode klussers op tot vaklieden. De buurt kan bouwen en vertrouwen op onze dienstverlening.

In Geitenkamp is het BuurtKlusBedrijf actief sinds september 2023, onder de vleugels van ENJOY&Learn. Samen met buurtbewoners (klussers, leerlingen en leermeesters, maar ook ‘opdrachtgevers’) leveren we een serieuze bijdrage aan de vermindering van de energiearmoede en benutten we de kracht van de wijk. Help je mee?

Als je in Geitenkamp of de directe omgeving woont en een klus voor ons hebt liggen, of zelf buurtklusser wilt worden, kom dan gerust naar onze werkplaats, tevens de wijkhuiskamer, op Geitenkamp 45. Of neem contact met ons op!

 

Neem direct contact op met het BuurtKlusBedrijf via onderstaande knop of bel direct.

Openingstijden

Maandag
09:00 tot 17:00uur
Dinsdag
09:00 tot 17:00uur
Woensdag
09:00 tot 17:00uur
Donderdag
09:00 tot 17:00uur
Vrijdag
09:00 tot 17:00uur

Contactgegevens

Adres: Geitenkamp 51 Arnhem

Telefoonnummer: 06-42259035

 Email: bkbgeitenkamp@gmail.com

Website: https://www.enjoyenlearn.nl